Visionen

Vi vill hjälpa människor att leva sina liv fullt ut. Oavsett om det handlar om att ha energi och ork att leka med barnen efter jobbet, känna sig snygg på stranden eller kunna ägna sig åt sin hobby länge i livet utan att ha ont.

Vi kommer vara där och peppa dig när det känns tufft tills dess att du inte behöver oss längre.

Starten

Vår moderna livsstil har blivit ett riktigt hot mot vår hälsa. Vi spenderar timmar med att stirra på skärmar hela dagarna och den enda kroppsdel som får motion är fingrarna som flyger fram över tangenterna.

Kontorsnissarna är ett svar på det. Vi specialiserar 

För några år sedan hade jag en axel som strulade 24 timmar om dygnet, en rygg som limiterade mig på gymmet och ett knä som gjorde sig till känna om jag så en tänkte på att gå ut och springa. Av någon dum anledning trodde jag att mina krämpor var normala och bara “en del av livet”.

TEAM KOntorsnissarna

Nu vet jag att jag hade fel. Man behöver inte känna sig stel eller ha ont i ryggen bara för att man jobbar på ett kontor eller blir äldre. Idag vet jag hur enkelt det faktiskt är att få en kropp som känns fantastisk om man bara tränar den med ett lite annorlunda mind set än att bara se snygg ut. Det är jag väldigt tacksam för.

Nu är min högsta dröm att få hjälpa andra uppnå samma sak. Tillsammans med experter från team kontorsnissarna har vi nu skapat ett program som ska göra just det. Vi vill att folk ska få känna sig starka och glada länge.